Resa till Varbergs GK Östra 26 maj 2023

Antikrundans tävling på Varbergs GK Östra banan, fredag 26 maj.

Tävlingen är öppen för dig som deltager i Antikrundans verksamhet på tisdagar.

Följ med och spela tävling med Antikrundan på fina Varbergs GK, Östra banan. Tävlingen ingår i vår 18-hålscup där vi räknar 2 av 3. Övriga tävlingar i cupen är tävlingen på Stora Lundby 8 aug samt resan till Hulta GK 23 aug.

18 hål shotgun.  Shotgunstart klockan 09.00. Kostnad 550:- som du betalar på plats i receptionen.  Då ingår kaffe och fralla vid ankomst, greenfee, lunch med måltidsdryck och kaffe och prisbord.

Vi åker i egna bilar. Från Torslanda GK är det 9,9 mil och Google Maps säger att det tar c:a 1,15. Om du inte lyckas fixa ev. samåkning med någon så hör av dig till perljungberg2@gmail.com så parar han ihop dig med någon.
Vid samåkning delar vi på kostnaden. Ett exempel: Antal körda km x 2 kr dividerat med antal åkande i bilen. I detta fall skulle det således bli: 198 km x 2 kr = 396 kr. Vid  förare + 1 passagerare betalar således passageraren till föraren 396/2=198 kr. Är man tre personer betalar man 132 kr till föraren.

Anmäl dig till tävlingen som vanligt i Min Golf. Tävlingen är upplagd i Varbergs GK:s tävlingsprogram.


Valfri tee vid anmälan enligt vad som gäller för alla Antikrundans tävlingar! A-klass spelar tee 57 och B-klass spelar tee 48.

Välkomna önskar tävlingledare
Stig Simonsson