Planeringen inför juniorernas golfsäsongen 2023 på Torslanda GK är i full gång

Flera spännande förändringar har gjort att vi planerar för ett delvis nytt upplägg för träningsgrupperna i år. 

Torslanda Golfakademi har startat upp sedan årsskiftet och det innebär att juniorkommittén tillsammans med våra PRO’s, Stefan Carli och Linus Malmborg, planerat för en delvis ny struktur för juniorträningen kommande säsong. Det tillsammans med den nya tillfälliga rangen och utökningen med fler övningsgreener gör att vi ser fram emot ett spännande och roligt golfår. Under 2023 kommer vi kunna bedriva all träning på klubben, både när det gäller de långa slagen såväl som närspel och puttning. 

Likt tidigare år så planerar vi för Leka Golf och Nybörjargrupper (vår/höst) för våra yngsta golfare och samt Basträningsgrupper (vår/sommar/höst) för de ungdomar som gillar att träna och vill utveckla sin golf men som inte ser golfen som en tävlingsidrott utanför vår egen klubb.  

För våra tävlingsspelande och elitsatsande juniorer kommer vi för 2023 att ha ett helårsupplägg (vår/sommar/höst/vinter) som innehåller både gruppträning och individuell träning samt mer stöd och individuell coaching från våra PRO’s.

Här kan du läsa mer om träningsupplägget 2023.

Juniorkommittén kommer att göra en preliminär gruppindelning utifrån de juniorer som varit med i vår/höstträning 2022 samt vinterträning 2022/2023. Fakturor för 2023 kommer att skickas ut i början på mars. Genom att betala fakturan så säkrar man sin plats och anmäler sig till juniorträning 2023.

 

Vi kommer också att samla de olika grupperna till obligatoriska föräldramöten i slutet av februari och mars månad.     

 

Med vänlig hälsning
Juniorkommittén Torslanda Golfklubb