Matchspel för damer på Torslanda GK 2023

Syftet med matchspelet är att ha kul, spela med ”andra” och träna sig på matchspel, känna nerven och spänningen som kan finnas i matchspel, det är inte över förrän det är över, mycket kan hända även om man ligger under med t ex 4 efter 4 hål.

Beroende på hur stort intresset är kommer vi ha en eller två klasser. I varje klass behöver det vara 16 spelare. De 16 som anmäler sig först får plats direkt, efter det får du plats på en reservlista till dess att vi vet att vi får ihop till en klass till. Så först till kvarn…

De som förlorar första matchen går vidare till en egen ”Lucky looser” omgång, vilket innebär att antalet spelade matcher blir minst 2 för alla deltagare.

Ni anmäler genom ett sms till Ulrika Ingmyr på 0707-967745, eller mail ulle_i@yahoo.com

Ange namn, telefon nummer och ditt handikapp.

Första matchen lottas så att ni har ungefär samma handikapp.

 

Det kostar 50 kronor att vara med. Det betalas med swish till Ulrika när du vet att du fått en plats. Dessa pengar används till vinpriser som delas ut i samband med damernas höstavslutning i september.

Sista anmälningsdagen är 16 maj. Den 17 maj hänger spelplan på vem som möter vem i första matchen i damernas omklädningsrum, där ni också sen dokumenterar resultaten.

Vem kontaktar vem? Det är VIKTIGT att den som först vet vem nästa motståndare blir hör av sig, gärna så fort som möjligt så det inte blir en panik match i sista minuten.

 

Första matchen skall vara spelad 14 juni

Andra matchen och första lucky looser skall vara spelad 19 juli

Tredje matchen och andra lucky looser skall vara spelad 16 augusti

Finalerna skall vara spelade 13 september

Om ni undrar över något så tveka inte att höra av er!

 

//Ulrika 0707-967745, ulle_i@yahoo.com